FRONTLINE PET CARE

Politica de confidențialitate

 1. Conditii de acces la web site

  Accesul la site-ul Boehringer Ingelheim este condiționat de acceptarea următorilor termeni și condiții cât și a legilor aplicabile.

  Utilizatorul recunoaște că dispune de mijloacele și capacitatea de a utiliza acest site web.

  Termenii și condițiile și informațiile conținute pot fi modificate atunci când Boehringer Ingelheim alege să facă acest lucru, făra notificări realabile.

  Termenii și condițiile de utilizare se aplică exclusiv acestui site web. Alte site-uri din cadrul grupului sau aparținând grupului Boehringer Ingelheim au propiile condiții și termeni de utilizare.

  Boehringer Ingelheim își rezervă dreptul de a închide contul în cazul în care se constată că utilizatorul încalcă termenii și condițiile de utilizare.

 2. Propietate intelectuală

  Acest site aparține și este administrat de Boehringer Ingelheim. Structura și fiecare componetă, inclusiv mărci comerciale, logo-uri și nume de domenii, care apar pe acest site sunt protejate de legile actuale privind propietatea intelectuală și fac parte din Boehringer Ingelheim sau utilizarea acestora face obiectul unei autorizații.

  Nici o componentă a site-ului nu poate fi copiată, reprodusă, modificată, editată, descărcată, denaturată, trimisă sau distribuită în vreun fel, pe orice suport, integral sau parțial, fără consimțământul în scris dat de Boehringer Ingelheim, excepție fac cerințele presei condiționate de respectarea drepturilor de propietate intelectuală și a oricăror alte drepturi de propietate menționate. Numai copierea de uz privat este autorizată pentru uz personal, privat, necomercial, pe computerul dvs. personal.

  "COPYRIGHT 2016- Boehringer Ingelheim company - ALL RIGHTS RESERVED".

  Orice utilizare autorizată a articolelor compuse sau prezentate pe site nu trebuie denaturată, modificată sau inlocuită in niciun fel.

  Boehringer Ingelheim își rezervă dreptul de a iniția acțiuni în instanță împotriva oricăror încălcări a drepturilor sale de propietate intelectuală.

  ”Același lucru este valabil și pentru bazele de date care apar pe site, care sunt protejate de Directiva europeană din 11 martie 1996 privind protecția juridică a bazelor de date, și care au fost produse de Boehringer Ingelheim”

 3. Natura informației

  Informațiile, în special financiare, publicate pe site nu vor fi considerate o încurajare a investirii. În nici un caz, aceasta nu trebuie interpretată ca prospectare sau ofertă publică și nu este o ofertă de subscriere cumpărare sau swap de acțiuni sau de alte tipuri de valori în Boehringer Ingelheim și/sau filialele sale în cauză. Boehringer Ingelheim vă atrage atenția asupra faptului că informațiile financiare afișate pe site sunt actualizate periodic ( dacă informațiile financiare sunt furnizate on-line).

  Site-ul poate oferi opinii ale experţilor consultanţi într-un anumit domeniu în legatură cu conţinutul site-ului sau cu extrase din articole de presă. Orice astfel de informaţii reprezintă doar opinia expertului consultant sau a publicaţiei şi nu este neapărat opinia grupului Boehringer Ingelheim. Orice astfel de experţi nu sunt angajaţi ai grupului Boehringer Ingelheim şi nu primesc niciun fel de indemnizaţie în schimbul opiniei lor, utilizate de grupului Boehringer Ingelheim. Boehringer Ingelheim nu este responsabil pentru exactitatea sau completitudinea oricăror astfel de informaţii şi opinii. Opiniile experţilor reflectă propiile opinii personale şi nu ar trebui niciodată interpretate ca fiind opinia sau responsabilitatea Boehringer Ingelheim.

  Site-ul include, de asemenea, informaţii privind sănătatea, starea fizică, domeniul medical şi tratamente medicale de uz veterinar. Informaţiile menţionate sunt publicate pe site numai în scop informativ şi nu pot înlocui sfatul medicului sau al farmacistului. Informaţiile nu trebuie utilizate în niciun caz pentru a face diagnostic medical al unei boli sau probleme fizice sau pentru prescrierea sau utilizarea medicamentelor prezentate pe site. În toate cazurile trebuie să vă adresaţi medicului sau farmacistului.

 4. Link-uri catre alte site-uri

  Răspunderea Boehringer Ingelheim sau a societății Boehringer Ingelheim nu va fi suportată de un site terț care poate fi accesat prin inhtermediul site-ului. Nu avem nici o modalitate de a controla conținutul unor astfel de site-uri care sunt independete de Boehringer Ingelheim. În plus existența unei legaturi existența unei legaturi între site și un site terț nu implică în nici un caz  faptul că Boehringer Ingelheim aprobă în orice mod conținutul acestui site și, în special, utilizarea pe care o poate face. In mod adițional sunteți responsabili de luarea măsurilor de precauție necesare pentru prevenirea oricărei infecții de pe site, în special prin unul sau mai mulți viruși de calculator, cai troieni sau alt tip de ”parazit”.

  Site-urile externe pot include legături hipertext la site.

 5. Informații personale și alte informații

  Anumite informații se stochează în mod automat:

  Adresa IP a utilizatorului. Aceasta adresa, care face posibil accesul la internet este atribuită computerului utilizatorului de către furnizorul de servicii de internet. Aceste informații nu se pot identifica cu un individ.

  - Adresa website-ului de la care utilizatorul este direct legat de site.
  - Data si ora vizitei utilizatorului pe site și paginile vizualizate.
  - Sistemul de operare al computeruluiutilizatorului, precum si broeser-ul.

  Utilizatorul este, deasemenea, informat ca în timpul vizitelor website-ului un cookei poate fi instalat in mod automat browser-ului său. Cookie este o data informativă, care nu este utilizată pentru identificarea utilizatorului, dar înregistrează informații despre modul in care acesta navighează pe site.

  „În conformitate cu prevederile legislației UE în vigoare, prelucrarea automată a datelor cu caracter personal în posesia Boehringer Ingelheim prin intermediul dosarelor clientților și utilizată de acest site a făcut obiectul unei declarații către autoritatea locală de protecție a datelor.”

  Utilizatorul este informat că orice date cu caracter personal furnizate răspunde, în cazul în care dorește acest lucru, permit Boehringer Ingelheim să se ocupe de cererea sa și să precizeze scopul întrebarilor, de exemplu primirea unei alerte săptămânale.

  Aceste date personale sunt destinate Boehringer Ingelheim, care este responsabil pentru procesarea datelor, pentru scopuri administrative și comerciale.

  Utilizatorul are opțiunea de a accepta ca detaliile personale legate de înregistrarea pe site să fie transferate de Boehringer Ingelheim, către companii din cadrul grupului său companii asociate sau folosite de către aceste companii cu scopul contactării cu oferte și promoții prin e-mail, text sau poștă.

  Fiecare utilizator are dreptul de a accesa, șterge și modifica datele personale referitoare la aceasta scriind la:

  - Prin poștă: Boehringer Ingelheim Animal Health France, 29 avenue Tony Garnier, 69007 LYON, FRANCE

  Datele personale referitoare la utilizator sunt destinate Boehringer Ingelheim. Serviciul de hosting este responsabil pentru respectarea reglementărilor privind protecția datelor cu caracter personal.

  Site-ul nu are intenția de a primi informații confidențiale de la dvs. În consecință, și cu excepția datelor personale menționate mai sus, orice informație indiferent de forma sa – documente, date, grafică, întrebare, sugestie, concept, comentariu sau altele, pe care le trimiteți prin intermediul site-ului nu vor fi considerate confidențiale. În consecință actul de trimitere al acestuia la noi ne da dreptul să îl folosim, să îl reproducem, să îl publicăm, să îl modificăm sau să îl trimitem în vederea soluționării cererii dvs.

 6. Limitations on liability

  Boehringer Ingelheim se străduiește să se asigure că informațiile publicate pe site sunt exacte și actualizate. Aceasta își rezervă dreptul de a corecta conținutul în orice moment, fără o notificare prealabilă. Cu toate acestea, Boehringer Ingelheim nu poate garanta că informațiile disponibile pe Site sunt corecte, disponibile, actualizate sau complete. În consecință, și cu excepția pagubelor de proprietate rezultate din neglijență bruta sau intenționată de către Boehringer Ingelheim, grupul își declină orice răspundere:

  - pentru orice inexactitate, eroare sau omisiune în ceea ce privește informațiile disponibile pe Site; - pentru orice prejudiciu rezultat în urma unei intruziuni frauduloase de către o terță parte care a determinat o modificare a informațiilor sau a elementelor puse la dispoziție pe Site

  - și mai general, pentru orice daune de proprietate sau pierdere consecventă, din orice motiv, de orice origine, natură sau cu orice consecințe, chiar dacă Boehringer Ingelheim a fost avertizat de posibilitatea unei asemenea pagube sau pierderi cauzate (i) acces la Site sau pentru că a fost imposibil de accesat; (ii) din cauza utilizării Site-ului, inclusiv a oricăror daune sau viruși care ar putea să vă infecteze computerul sau orice altă proprietate și / sau (iii) datorită credinței date la orice informație care vine direct sau indirect de pe Site.

  Componentele Site-ului sau ale oricărui alt site sunt furnizate "ca atare" fără nicio garanție de orice fel, implicită sau explicită. Boehringer Ingelheim nu oferă nici o garanție implicită sau explicită, relativă, fără limitare, la valoarea de piață sau la adecvarea lor pentru un anumit scop.

 7. Disponibilitatea site-ului

  Recunoașteți (i) că este imposibil din punct de vedere tehnic să furnizați Site-ului liber de orice defect și că Boehringer Ingelheim nu se poate angaja să facă acest lucru; (ii) că defectele pot duce la imposibilitatea temporară de a avea Site-ul; și că (iii) funcționarea Site-ului poate fi afectată de evenimente și / sau chestiuni pe care Boehringer Ingelheim nu le controlează, cum ar fi, de exemplu, mijloace de transmitere și comunicare între dvs. și Boehringer Ingelheim  și între rețelele Boehringer Ingelheim și alte rețele.
  Boehringer Ingelheim  și / sau furnizorii săi pot oricând modifica sau întrerupe, temporar sau permanent, tot sau o parte a Site-ului pentru a întreține și / sau a face îmbunătățiri și / sau modificări pe Site. Boehringer Ingelheim nu este responsabil pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a Site-ului.

 8. Informații legate de produs

  Informațiile incluse și publicate pe Site pot include referințe directe sau indirecte la produsele, programele și serviciile Grupului Boehringer Ingelheim care nu sunt anunțate sau disponibile în unele țări sau anumite regiuni sau care pot fi furnizate sub o altă denumire și pot face obiectul reglementărilor și condițiile de utilizare care diferă în funcție de țară. Astfel de referințe nu înseamnă că Grupul Boehringer Ingelheim  intenționează să vândă acele produse, programe sau servicii în țara dvs.

 9. Dispoziții legale

  Site-ul și conținutul său sunt guvernate de legile Franței, iar orice litigiu în legătură cu acesta se află sub jurisdicția instanțelor din Franța.

 10. Termeni și condiții

  • 10.1 Editor al site-ului

   Acest site este deținut de compania Boehringer Ingelheim Animal Health France SCS cu un capital de 23 743 685,75 Euro, înregistrată în RCS Lyon sub numărul 590 800 215, cu sediul social la 29 avenue Tony Garnier, 69007 LYON, FRANCE reprezentată de Erick Lelouche, în calitate de președinte.

  • 10.2 Șeful publicării

    

  • 10.3 Gazduirea site-ului

    

  • 10.4 Teritoriu

   Informațiile conținute pe site sunt destinate exclusiv utilizării pe teritoriul european.

De ce este importantă toaletarea pentru animalul meu?

Probabil credeți că toaletarea animalelor de companie are doar scop estetic. Ea menține, de asemenea, sănătatea animalului dvs. de companie.

Periatul ajută la îndepărtarea părului mort și încâlcit, a murdăriei și a mătreții. În timpul periatului uleiurile naturale se răspândesc prin blana animalului tău, conferindu-i un luciu sănătos.

Găsiți mai multe răspunsuri în secțiunea Întrebări frecvente

Vrei să scapi de purici și căpușe? Frontline este expertul.

Află mai multe despre produsele împotriva puricilor și căpușelor.