FRONTLINE PET CARE
product

Petreceți timp de calitate cu pisica în vacanțe

În timpul vacanțelor, aveți mai mult timp pentru a avea grijă de pisică, nu-i așa? Dar ce ar trebui să faci cu ea? Contrar credinței populare, o pisica are nevoie să se joace la fel de mult ca un câine. Activitatea fizică este necesară pentru echilibrul ei fizic și mental.

Joaca cu pisica îi va stimula instinctul de vânătoare, care este esențial pentru echilibru și pentru coordonarea mișcărilor. Folosește-ți imaginația și tot ce ai la îndemână! Iată câteva idei:

  • Pisicilor le place să urmărească și să prindă bile. Cumpărați bile mici, solide de la magazinul pentru animale de companie și urmăriți pisica alergându-și "prada" de la un capăt la celălalt al casei.
  • O idee mai economică este să umpleți un recipient mic cu hârtie mototolită. Pisica se va distra ore întregi - în timp ce o priviți.
  • Dacă aveți mai multe cutii de carton, lipiți-le pentru a crea un fel de labirint cu locuri pentru ascunziș. Poziționați-vă lângă ieșirea din labirint și cheamați pisica: obiectivul este ca ea să-și găsească calea de ieșire doar urmârindu-vă vocea.
  • Improvizați o undiță. Atașați două bucăți de sfoară la capăt. De una legați un băț mic de lemn, de cealaltă pene sau un dop de plută. Vedeți pe care dintre cele două le va prinde mai ușor.
  • Dacă vremea vă permite, puteți încerca să învățați pisica să se joace afară, în lesă. Această activitate necesită timp și răbdare, două lucruri care ne lipsesc atunci când mergem la serviciu - deci sărbătorile sunt momentul perfect!
De ce este importantă toaletarea pentru animalul meu?

Probabil credeți că toaletarea animalelor de companie are doar scop estetic. Ea menține, de asemenea, sănătatea animalului dvs. de companie.

Periatul ajută la îndepărtarea părului mort și încâlcit, a murdăriei și a mătreții. În timpul periatului uleiurile naturale se răspândesc prin blana animalului tău, conferindu-i un luciu sănătos.

Găsiți mai multe răspunsuri în secțiunea Întrebări frecvente

Vrei să scapi de purici și căpușe? Frontline este expertul.

Află mai multe despre produsele împotriva puricilor și căpușelor.