FRONTLINE PET CARE
product

Activități zilnice de explorat cu câinele

Petreceți mai mult timp cu câinele dumneavoastră desfășurând activități diferite de joaca obișnuită și mângâiatul care vă vor apropia și vă veți bucura de momentele trăite împreună. Iată câteva idei de pus în practică!

 • Alergați!

  În cazul în care sunteți amândoi "sportivi", v-ați putea bucura de canicross. Canicross este o alergare cross-country unde câinele poartă un ham care este atașat la alergător cu o coardă de sărituri sau o bandă elastică. Un sport care a devenit popular în toată Europa!

 • Jucați-vă cu mingea!

  Există mai multe feluri de a vă juca cu mingea cu câinele, în afară de aport. Unele dintre acestea necesită efort și atenție, iar în funcție de rasă și gradul de socializare, pot dura câteva ore până sunt învățate.

  Există o serie de jocuri recunoscute în mod oficial, cum ar fi "flyball" unde câinii se întrec între ei într-o cursă cu obstacole până la o cutie care lansează o minge de tenis atunci când câinele apasă mecanismul de decuplare. Câinele trebuie să prindă mingea și să se întoarcă, peste obstacole, la stăpânului lui. Acest sport stimulează viteza, disciplina și răspunsul la comenzi și este foarte potrivit pentru câini care fac aport (retrievers), cum ar fi cei de vânătoare și câinii ciobănești (de întors).

  O altă activitate cunoscută este Agilitatea canină-în care proprietarul își direcționează câinele într-o cursă cu obstacole, măsurând atât timpul cât și precizia. Acest sport este ideal pentru întărirea legăturii dintre câine și proprietarul său.

 • Dansați!

  Freestyle muzical canin este un sport oficial care câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Această disciplină, care presupune efectuarea unor mișcări ritmice cu câinele pe muzică poate fi practicat de oricine. Cu puțină coregrafie puteți face un spectacol foarte impresionant!

De ce este importantă toaletarea pentru animalul meu?

Probabil credeți că toaletarea animalelor de companie are doar scop estetic. Ea menține, de asemenea, sănătatea animalului dvs. de companie.

Periatul ajută la îndepărtarea părului mort și încâlcit, a murdăriei și a mătreții. În timpul periatului uleiurile naturale se răspândesc prin blana animalului tău, conferindu-i un luciu sănătos.

Găsiți mai multe răspunsuri în secțiunea Întrebări frecvente

Vrei să scapi de purici și căpușe? Frontline este expertul.

Află mai multe despre produsele împotriva puricilor și căpușelor.